Wij zijn
Studioplant

Studioplant.nl is dé online plantencoach voor al je benodigde tips, informatie en inspiratie op het gebied van kamerplanten. Wij creëren en produceren supersnelle content zodat ook jouw planten overleven. Of het nou gaat om water geven, gele bladeren of planten stekken. Bij ons ben je aan het juiste adres!

Toewijding voor
planten en natuur

Wij staan dag en nacht voor je klaar om in jouw wensen en behoeften te voorzien. Op zoek naar een kamerplant? Of juist een plantenstaandaard? Neem eens een kijkje in ons assortiment! Geen producten kopen, maar op zoek naar inspiratie? Ook op deze behoeften spelen we graag in. Zo schrijven we verzorgingspagina’s voor allerlei soorten planten.

Het verzorgen van kamerplanten kan namelijk nog best lastig zijn. Denk aan wortelrot, rouwvliegjes of simpelweg geel blad. Wij weten er alles van! Om ook in jou behoefte te voorzien schrijven wij jou. Van blogs vol tips, inspiratie en handige weetjes tot informatieve blogs over het stekken van de Bananenplant en Monstera.

Ontstaan uit een scriptie en doorgegroeid tot goedlopend bedrijf. Het kan.

— DANIQUE , OPRICHTER
ONTMOET HET TEAM

Heb je een voorliefde voor planten? Dan zou Studioplant.nl zo maar eens je nieuwe thuis kunnen worden. Check alle vacatures en neem contact op!